Известие

Collapse
No announcement yet.

Предстоящо купуване на Алфа 147!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предстоящо купуване на Алфа 147!

Здравейте приятели!

Млад шофьор съм и от доста време насам търся кола да си купя.След всичко разгледано до момента съм решил на 100% да е Алфа Ромео 147 1.9 JTD.Четох много за модела /плюсове и минуси , и колкото и хората да ми казват,че Алфите и като цяло Италианските коли не били надеждни със скъпа поддръжка и как за мен било добре да е нещо немско,просто Алфата ме грабва тотално,просто съм влюбен в нея!!!.Дизайн,екстри (комфорт при шофирането за който съм слушал от алфисти) всичко събрано на едно място.Знам че има доста изписано по темата Алфа 147,но като бъдещ шофьор на Алфа ако може някой друг съвет,ще ми от полза много.
    Като цяло съм се спрял на това засега:
    http://www.cars.bg/c486570

Поздрави!

Ми щом си решил на 100% що питаш.Карай я на оглед и диагностика и я взимай.Ако имаш желание можеш да пишеш под аватара си от къде си.Не че ме интересува но за помощ, огледи, диагностика може се окаже че има някой който може да ти помогне от твоя град.А и почети из форумите на немските машини и ще видиш че не се чупят по-малко то италианките и имат сходни проблеми.Успех.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Това е един от най- сполучливите мотори.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Само не знам какво ти харесва в тази, че са си гасили цигарите в пасажерската седалка ли? Липсва и радиаторната решетка и има изкелиферчен ауспух, нищо добро не вещае това, ама въпрос на вкус
        156 Sportwagon 02'

Comment

Няма климатроник, а климатик не, че е много важно де. Както казва колегата ван_дал погледни пасажерската седалка на какво прилича. Личното ми мнение е че са достатъчно красиви и без никакъв тунинг, а тази има доста бутано по фейса.
          Няма кожа и автопилот, все шукарийки които си глезят пасажетите. Иначе за цената спор няма че е привлекателна. Ходи и я виж но имай предвид, че щом има нещо различно от оригиналното причината може и да не е "така ми харесва повече" а прикриване на нещо, казвам го от опит с предната кола.
          Каквато и да е отваряй очите на 6 и се пазари за най-малкото което забележиш.
          А относто Алфа 147 мога да кажа само, че е един невероятен автомобил за класа си стига да е добре потдържан. Дизеловата е и икономична и си понавървява задоволително, поне за мен де.

Comment

Колата изглежда доста добре, както колегите отбелязаха има дребни забележки но все пак цената затова е такава наи вероятно.Покараи я по кофти път да видиш има ли хлопания, ако има нещо ще я чуеш.Ако има някаде боядисани елементи не се стряскаи от това то 90% от колите в бг са с удар или освежителни операции.Този мотор както отбелязоха по-горе е супер здрав (за 1.9 няма резервни части щото не се чупят )
            Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

Няма климатроник, а климатик не, че е много важно де
              Колега,важно е като не знаеш да не даваш мнения.Колата си е с климатроник,просто е със старото управление от 156.Климатроник не означава единствено цифрички и дисплейчета,а е тип система за охлаждане.
              alfa 159 1,8 mpi/lpg

Comment

Първоначално публикувано от МИТАКА1654 Покажи съобщение
                Колега,важно е като не знаеш да не даваш мнения.Колата си е с климатроник,просто е със старото управление от 156.Климатроник не означава единствено цифрички и дисплейчета,а е тип система за охлаждане.
                По-точно система за автоматично регулиране на температурата в купето.
                Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                ex Alfa 156 1,9 JTD
                ex Alfa 75 1,8

Comment

Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
                  По-точно система за автоматично регулиране на температурата в купето.

Правилна забележка!
                  alfa 159 1,8 mpi/lpg

Comment

Управлението е електронно така или иначе и ЕКУ си има.
                    ex - 147 16v multijet

Comment

Working...
                    X